tisdag 11 maj 2010

Vårt billiv

Så här tre dagar in i vårt billiv tycker vi fortfarande det är roligt. Visst, vi har inte duschat på tre dagar och luktar väl sådär lagom gott men det är fortfarande roligt och dusch blir det imorgon när vi kommer tillbaka till Sydney.

Mycket tyder på att det blir en sån här bil när vi kommer till Cairns också. Då är det dock för tio dagar så vi lär behöva duscha nån gång under den tiden. 

Att bo i en sån här bil är inte helt lätt alla gånger men man får vara lite uppfinningsrik så löser sig det mesta. Diska kan man t ex göra med vatten man värmt i kastrullen.

P1010947

Eftersom vi försöker vara så ekonomiska det går så sköljer vi ut och återanvänder plastpåsar vi sen har odiskad disk i eller som skydd om vi måste lägga något på marken. Sen torkar vi påsarna i bilen.

Detta tror jag min mamma kommer bli nöjd med för jag brukar skratta åt henne när hon gör liknande grejer…

P1010948

Sen kommer vi då till kvällen äventyr. Första natten sov vi på camping, andra natten på en upplyst parkeringsplats men inatt kände vi oss ännu mer äventyrliga så vi ställde oss på en oupplyst parkeringsplats vid en utsiktsplats några kilometer från stora vägen. Det är bara vi här och så hoppas vi det förblir under hela natten.

P1020032

Det är verkligen mörkt här men vi har ändå lyckats laga oss ett väldigt smarrigt mål mat. Ingredienserna ser ni nedan och ja, det är spagetti på burk. Vad kan då göra av detta?

P1020034

Jo vi skivade champinjonerna, tomaterna och vitlöken…

P1020036

Sen värmde vi på spagettin, stekte mackorna och la på en skiva ost. Även svampen, tomaterna och vitlöken fick gå en omgång i stekpannan.

P1020039

Av det hela blev det sen en sån här smarrig macka! Gudars så gott det var.

P1020042

Imorgon åker vi som sagt tillbaka till Sydney för en sista natt där. Tanken är att vi ska hinna med att besöka minst en strand, Manly Beach eller Bondi Beach, men vi hoppas på att hinna med bägge. Sen på torsdag morgon ska vi flyga till Cairns tidigt på morgonen. Redan vi 7 går planet.

Nu har klockan just passerat 21 och det är faktiskt sovdags för oss. När man står på ett sånt här ställe finns inte så mycket att göra så vi går helt enkelt och lägger oss när dagens bestyr är klara vilket de är nu.

Adios för denna gång!

Inga kommentarer: