lördag 8 maj 2010

Sydney nästa

Nu sitter vi på Wellingtons flygplats och väntar på att gå ombord på planet till Sydney.

Vi har laddat upp med smarriga mackor, både till lunch och till middag. Tanken med att laga egen mat är att det ska bli lite billigare än att köpa färdigt men denna gång blev det lax och räkor på mackorna så så himla billigt blev det nog inte. Men klart billigare än att äta här på flygplatsen.

P1010680

Vi hade samlat på oss en hög kartor under våra två veckor längs vägarna här i Nya Zeeland. Totalt har vi åkt nästa 240 mil vilket känns rätt mycket med tanke på att det är ca 60 mil mellan Auckland och Wellington om man åker kortaste vägen. Det gjorde inte vi för längs den får man inte se mycket kul.

P1010682

När vi åkte stod Rocky och tog farväl av oss. Jag såg lite tårar i hans ögon så han kommer saknas oss lika mycket som vi kommer sakna honom.

P1010683

Lunchmackan åt vi framför ett ställe som sålde mackor. Vår macka såg mycket godare ut än allt de sålde. Ha ha.

P1010699

Bäst av allt idag var att betala en “Departure Fee” på 25 dollar per person för att få lämna landet. Känns som u-landsfasoner men de har väl sina skäl. Och så är det ju bara pengar…

P1010700

Vi kommer spendera fyra dagar i Sydney och de dagarna ska spenderas i en “campervan”, dvs en ombyggd skåpbil där det finns kök och säng. Den kommer alltså vara vårt hem under de fyra dagarna. Ska verkligen bli en intressant upplevelse. Faller försöket väl ut kommer vi hyra en sån när vi kommer till Cairns också.

Sydney here we come!

Inga kommentarer: