fredag 14 maj 2010

Äntligen värme!

Nu har vi anlänt till Cairns. Efter några riktigt kalla dagar i Sydney, eller snarare i Blue Mountains, så har vi fått värme. Det är riktig tropisk värme här, dvs hög luftfuktighet, vilket Rickard kanske inte riktigt uppskattar lika mycket som jag men jag trivs verkligen. Vi har hyrt oss en ny campervan eftersom testet i Blue Mountains utföll bra, det är en rolig upplevelse och det funkar bra. Det blev en lite annan modell denna gång då vi inte riktigt var nöjd med den andra, men som med det mesta har den här också sina brister men vi får leva med det. Den är snyggare än den andra ialla fall.

P1020116

Nu har vi tagit oss till havet igen, vilket jag uppskattar. Blue Mountains var helt fantastiskt vackert men det är nått speciellt med havet trots allt. 

P1020124 P1020126

P1020195

Imorgon är det snorkling vid Stora Barriärrevet som gäller, ska bli riktigt spännande. Sen tar vi våran campervan och styr söder ut mot Brisbane. Vi har rätt många mil att köra, närmare bestämt 170 st, på rätt kort tid men det ska nog ordna sig. Det finns mycket att se efter vägen så vi får åter igen försöka begränsa oss och välja vad vi ska se. Får se om vi får bättre lycka med det denna gång…

Så till nästa gång…

/// C

Inga kommentarer: