fredag 9 april 2010

Hälsningar från tiotusenmetersklubben

Nej ni kan vara lugna, inget sånt på denna flygning. Däremot är det bara tre timmar kvar av denna flygning och det ska bli sååå skönt att få komma dit vi ska bo och sova i en riktig säng. Att sova på flygplanet har gått sådär. Som tur var var det lite folk på denna flygning vilket gjorde att vi kunde få två säten var att bre ut oss på men det är inte direkt bekvämt ändå.

När vi landar i Kuala Lumpur är klockan runt 20 där så efter att vi tagit oss från flygplatsen är det nog dags att sova direkt.

Dagen i London innan vi åkte till flygplatsen var helt fantastisk. Vädret var raka motsatsen mot dagen innan. Solen sken och det var riktigt skönt. Vi gick en promenad vid Buckingham Palace, satt ett tag i en park och gick sen in till Oxford Street.

P4081614 Uppenbarligen var det fler än vi som gillade vädret. Utanför Buckingham Palace var det fullsmockat med folk.

Efter lunch åkte vi och hämtade vårt bagage och åkte till buss-stationen för att sen åka till Stansted och gå ombord på planet där vi nu är. Intressant/obehagligt var att de i säkerhetskontrollen tog mitt handbagage åt sidan och gjorde en extra koll med nåt instrument. Det såg ut som de letade efter narkotika för på instrumentet satt en slags tygbit som byttes efter de letat klart i min väska. Skulle varit intressant att veta vad som triggade deras extra kontroll men jag kom inte för mig att fråga.

Det vore ingen bra dag om det inte ätits en del mat och självklart har det ätits mat. Här är dagens skörd.

Frulle på London Victoria Station Frulle på London Victoria Station.
 Lurre på Garfunkel's Lurre på Garfunkel's (1) Lurre på Garfunkel’s.
 Bild457 Glarre funkar alltid.
 Macka i väntan på bussen Macka på buss-stationen i väntan på bussen.
 Bakad potatis i väntan på flyget Bakad potatis på flygplatsen i väntan på, just det, flygplanet.

Sen har det också ätits lite på flygplanet men det har jag inte bild på för tillfället. Det blev först en härlig liten låda med nå kycling i. Cissi åt något vegetariskt med bönor. Sen blev mer kyckling för min del och Cissi fick pasta med nå tomatgrejs. Det var allt så här långt.

Inga kommentarer: