torsdag 8 april 2010

7/4- London rain

Idag har inte London visat sig från sin bästa sida, det har regnat och varit småkyligt.

Efter en hyfsad sovmorgon begav vi oss in till centrala London. Vi började med croissant, juice och te till frukost. En lagom start på dagen.

P4071460

Vi hade ingen konkret plan på vad vi skulle göra resten av dagen så vi prövade på ett slags tunnelbanelotteri. Det gick ut på att vi gick ner i första bästa tunnelbanestation hoppade på första tåget som kom och så bestämde vi oss bara för en station att gå av vid. Den stationen var i Camden och det visade sig att inte långt därifrån låg London Zoo så där spenderade vi några timmar.

På zoo fanns många roliga djur (och några mindre roliga, typ kackerlackor, spindlar och myror) att titta på. Regnet och blåsten gjorde att vi efter ett tag frös rätt kraftigt men tog oss igenom i princip allt på stället. Nedan har ni lite bilder från London Zoo.

P4071477P4071490P4071503Bild440
Dagens lunch- munkar på London Zoo. Funkade fint.
 P4071533P4071556P4071562

Efter besöket på zoo var det matdags. Vi åt på Pizza Express där de har fantastiskt goda pizzor.

Bild442 Bild443

Efter maten fortsatte vi vårt tunnelbanelotteri. Denna gång var det dock mindre framgångsrikt. Vi kom inte direkt dit vi trodde så det var låååångt att gå till dit vi skulle ta bussen tillbaka till rummet. Det var så långt att vi till slut gav upp och tog tunnelbanan sista biten. Det var våra fötter tacksamma för.

Strax före halv nio var vi äntligen tillbaka på rummet. Efter en kort stunds vila bestämde vi oss för att äta lite igen. Det blev fish & chips som vi tog med tillbaka till rummet och åt sittandes på golvet. Inomhus-picknick alltså. Gott och trevligt även fast vi väl inte var så hungriga egentligen.

Bild447

Nu återstår en natts sömn och sen nästan en hel dag i London innan vi tar nästa flyg som ska ta oss till Kuala Lumpur i Malaysia. Det är en tolvtimmars-flygning som ingen av oss ser direkt fram emot.

På återseende!

Inga kommentarer: