onsdag 2 juni 2010

Paradise restored

Efter betten och matförgiftningen blev det som tur var bättre och vi har haft några riktigt bra dagar på öarna Kuata och Naviti.

Idag var sista dagen på vårt ö-liv i Fiji och det fick sig en riktigt riktigt bra avslutning. På morgonen åkte vi ut med en båt till ett ställe där ‘mantarays’ (kommer inte på det svenska namnet) simmar och snacka om att det var en häftig upplevelse!!

Vi såg totalt 4 stycken och de var inte alls många meter bort. De är flera meter i diameter och det var nästan lite läskigt när de simmade mot en.

P1030835 P1030846 DSCF1306

Jag tror knappt den här delen av resan kunnat avslutas på ett bättre sätt. Imorgon bitti flyger vi tillbaka till Brisbane för fem dagar där vilket också är våra sista dagar i Australien. Direkt efter vi landat ska vi hämta ut en ny campavan i vilken vi sen ska spendera våra dagar tills vi flyger från Australien.

Vi ser bägge väldigt mycket fram emot att åka runt i en campavan igen. Det är roligare än jag nånsin kunnat föreställa mig och det känns trist att vi inte har fler dagar att bo i en sån.

Bye for now!

1 kommentar:

Anonym sa...

stingrocka är det.